Akadeemia tänaval algavad taas torutööd

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kesklinna tänavatel algavad taas kaeve- ja torutööd, mis enne hansapäevi pooleli jäid.
Pärnu kesklinna tänavatel algavad taas kaeve- ja torutööd, mis enne hansapäevi pooleli jäid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Homme suletakse Pärnus Akadeemia tänaval lõik Kuninga ja Lõuna tänava vahel, kus jätkatakse torutöid, mis enne hansapäevi lõpetamata jäid.

Pärnu linnavalitsuse teede peaspetsialist Jaak Kanniste ütles Raadio Pärnule antud intervjuus, et liiklus korraldatakse tööde piirkonnas ümber nii nagu enne hansapäevi.

„Ümbersõidud on korraldatud Kuninga ja Vee tänava kaudu, kust saab sõita Lõuna tänavale ja sealt edasi ranna poole,“ selgitas Kanniste. Vee tänav Postipoisi ees muudetakse taas kahesuunaliseks.

Tööd peavad Kanniste sõnade järgi lõppema 3. septembril.

Kanniste rääkis, et teetööd liiguvad pärast Kuninga ja Lõuna tänava vahelise lõigu valmimist edasi Kuninga tänavat pidi mõlemale poole, Õhtu tänava ja kesklinna poole. Need tööd saavad valmis orienteeruvalt 8. oktoobriks.

Asjaolu, et lõik Kuninga ja Lõuna tänava vahel esimese hooga hansapäevadeks valmis ei saanud, ei too linnale Kanniste sõnul lisakulusid, sest selle maksab kinni töid teostav ettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles