Umbetõmmanud masin kukkus lasteaia kõrval kummitama

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegijal juhtub ikka. Mõnel rohkem, mõnel vähem. Aga juhtub ikka.
Tegijal juhtub ikka. Mõnel rohkem, mõnel vähem. Aga juhtub ikka. Foto: Urmas Luik

Pärnu Liblika tänava lasteaia kõrval kummivoolikuid tootva Toppi Plast OÜ seina äärde tekkinud nelja-viie ruutmeetrine kummipuruhunnik ajas ärevile nii lasteaiapere, keskkonnaameti kui linna haridusosakonna.

Ainsad, kes asja külma kõhuga võtsid, olid Toppi Plasti töötajad. Jalgupidi kummipuru sees kahlav Leo möönis, et sodi koht peaks küll olema prügikastis, ent mingil põhjusel see nõnda ei ole. Või siis on – oleneb, kuidas defineerida mõiste “prügikast”. “Prügikast on praegusel hetkel väga suur ja lai – maapind,” filosofeeris ta.

Selles, mis valesti läks, tõi aga selgust Toppi Plast OÜ tootmisdirektor Jüri Järve. Nagu Järve selgitas, läks neil üks masin umbe. Ja nii juhtuski, et tootmise käigus tekkiv kummipuru, mis oleks pidanud minema taaskasutuse tarbeks kottidesse, paisati hoopis masina tuulutustoru kaudu majast välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles