Pärnumaa ettevõtted peavad muutuma

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki ettevõtete panganduse tegevdirektori Heiki Raadiku sõnade järgi on Soomest veel suurem ettevõtjate laine Eesti poole tulemas.
Swedbanki ettevõtete panganduse tegevdirektori Heiki Raadiku sõnade järgi on Soomest veel suurem ettevõtjate laine Eesti poole tulemas. Foto: Urmas Luik

Swedbanki ettevõtete panganduse tegevdirektor Heiki Raadik leiab, et Pärnumaa ettevõtted peavad konkurentsis püsimiseks kõvasti vaeva nägema. Pärnus on mainekad spaad, linnas ja maakonnas tugev puidu- ja metallitööstus, ent just elektroonika- ja kergetööstusettevõtted peavad pingutama, et väärtusahelas edasi liikuda.

“Meie jaoks pole ühtegi punast sektorit, kuhu me raha ei laena. Elektroonika- ja kergetööstuses peab olema parem äriplaan ja tugevam ettevõtja,” selgitas Raadik ning prognoosis Soome puidu- ja metallitöötlemisettevõtete Pärnumaale kolimist.

Millised majandussektorid praegu raha laenavad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles