Kedagi vägisi tööle ei sunnita

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töövõimereformi puudutava seaduse loomisse oleks tulnud kaasata inimesed juba kaks aastat tagasi, siis poleks sotsiaalkaitseminister Helmen Küti arvates tulnud sellist vastuseisu, nagu nüüd oli.
Töövõimereformi puudutava seaduse loomisse oleks tulnud kaasata inimesed juba kaks aastat tagasi, siis poleks sotsiaalkaitseminister Helmen Küti arvates tulnud sellist vastuseisu, nagu nüüd oli. Foto: Ants Liigus

Reedel, 21. novembril toimus Pärnus sotsiaalministeeriumi konverents, kus tutvustati heade näidete varal koostöövõimalusi teenuste osutamisel.

Konverentsi juhatas sisse sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt, kes samal päeval kohtus Pärnumaa sotsiaalvaldkonna inimestega ja leidis aega, et Pärnu Postimehe ajakirjanikuga vestelda.

Minister alustas toetuste muudatustest, mis tulevad lastega peredele uuest aastast, rääkis pensionitõusust ega vaikinud maha töövõimereformi, millest viimastel kuudel on väga palju kõneldud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles