Tenfold Rabbit, „Fools“

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Seda, et noorema põlvkonna bändid oskavad teha enam-vähem suurepäraseid debüütalbumeid, teame juba ammu. Tenfold Rabbiti tulek – kõigepealt 2011. aasta Noortebändi konkursil, siis 2012. aasta võistlusel „Eesti laul“ – materialiseerus esikplaadil “Travel The World”. See paigutas ansambli ajastu kontekstis oma americana-folk-indie-bluusi sulamžanris nad suures pildis kuhugi Ewert & The Two Dragonsi saba peale, kuhu proovisid end veel mahutada varajane Frankie Animal ja Wilhelm, ent mitte nii edukalt.

Et levimuusikas on vähemalt alustava artisti puhul oluline pigem lähedus kui erinemine, andsid valikud ja asjaolud ning solist Andres Kõpperi silmad Tenfold Rabbitile sisse arvestatavalt hea hoo.

Kuid millalgi peab tulema tõehetk, milline on bändi tegelik loominguline potentsiaal. Selleks on alati teine album. Muide, vähesed jõuavad üldse selleni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles