Pärnu noored noppisid laadalt võite

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima teenuse nimetuse pälvis Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilasfirma Pii-iks, mis pakub matemaatika abiõpet põhikooliõpilastele.
Parima teenuse nimetuse pälvis Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilasfirma Pii-iks, mis pakub matemaatika abiõpet põhikooliõpilastele. Foto: Ants Liigus

Nädalavahetusel Port Artur 2s üle-eestilisel õpilasfirmade laadal tunnustati teiste seas Pärnu ja Pärnumaa õpilasi.

Õpilasfirmad tegutsevad paljude maakondade koolides. Nende tegevust juhib organisatsioon Junior Achievement. Selle direktor Epp Vodja, kes Pärnu laadal kohal oli, kiitis Põlvamaa koole, kus on väga tublid õpilasfirmad. Laadal torkasid nad silma põhjalikult läbi mõeldud ettevalmistusega alates müügilettide kujundusest kuni osavõtjate rõivasteni. “Värska noored on tublid, neil on väga tugev juhendaja, Värska gümnaasiumi õpetaja Helena Kudre,” rääkis Vodja.

Õpilasfirmade laada “Pärnumaa jõulud ’14” projektijuht Mari Suurväli tõstis uustulnukatena esile Pärnu Vanalinna põhikooli õpilasi, keda juhendavad õpetajad Piret Karu ja Pirgit Saar. Selle kooli minifirma Vanalinna Pikukesed sai oma jõulutoodetega parima väljapaneku tiitli. Firma kuulub õpilastele Lisbeth Männistele, Cristin Tammele, Kädi Kullile ja Kenneth Viirmaale. Neid juhendab õpetaja Piret Karu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles