President andis Pärnus üle kauni kodu auhinnad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves.
President Toomas Hendrik Ilves. Foto: Postimees/Scanpix

President Toomas Hendrik Ilves andis täna Pärnu kontserdimajas 83 laureaadile üle "Kaunis Eesti Kodu 2010" auhinnad.


"Oma kodu hoidvad inimesed saavad kõige paremini aru, et kodu ei lõpe ukselävel. Meie kodu on kogu Eesti ja siin ei visata prügi metsa alla või ukse taha või autoaknast maanteele. Kui seda mõistetakse, siis saame Eesti puhtamaks ja ilusamaks," vahendasid ERRi raadiouudised presidendi sõnu.

President tänas kõiki laureaate, et nad on oma mured ja rõõmud panustanud Eesti kaunimaks ja ilusamaks muutmisesse, Eesti parema tuleviku kujundamisesse.

Pärnumaalt pälvisid tiitli “Kaunis Eesti Kodu 2010” perekonna Kriisa kodu Reiu külas Tahkuranna vallas, Ristiku tee elamugrupp Tammiste külas Sauga vallas, Epp Maria Kokamägi ja Jaak Arro Sepamaa talu Ranniku külas Tõstamaa vallas ning Marika Alemaa ja Karli Kalda Kalda talu Tarva külas Halinga vallas.

Pärnust tunnustas president oma kodu kaunistanud perekondi Rahnelit, Lankotsa ja Tähistet ning Ülve Rabbi ja Andrus Jõhvikut.

Kaunimad Eesti kodud valiti 13. korda. Ilusamad kodud valis välja Eesti kodukaunistamise ühendus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles