Sindi Vee kollektorihanke võitis Merko

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torud.
Torud. Foto: Ants Liigus

AS Sindi Vee survekanalisatsioonikollektori rekonstrueerimise hanke võitis Merko Ehituse ja Merko Infra ühispakkumine hinnaga veidi üle 47 miljoni krooni.

Merko Ehituse pakkumus oli kõige odavam, kinnitas hanget teostanud OÜ Eko-ekspert juhataja Rando Mellis. Lepingu loodab Mellis Merkoga allkirjastada enne augusti lõppu. “Venitama küll ei taha hakata,” ütles Mellis.

Sindi Vee survekanalisatsioonikollektori rekonstrueerimise hankele tuli kuus pakkumist, mille hind oli vahemikus 47–74 miljonit krooni.

Remonditava Sindi–Pärnu survekanalisatsioonikollektori pikkus on ligi 10,6 kilomeetrit. Lisaks peab hanke võitja ühendama ümber harusurvetorustikud ja rekonstrueerima 70 meetrit harusurvetorustikke, paigaldama kaks siibrit ja 15 õhueralduskaevu. Tammiste külas tuleb hanke võitjal ehitada kokku umbes 5,8 kilomeetrit vee- ja kanalisatsioonitorustikke. Peale selle tuleb rajada üks reoveepumpla ja paigaldada neli hüdranti.

Hankelepingut rahastavad Euroopa Liidu ühtekuuluvusfond, Sindi Vesi ja Sauga Varahaldus. Viimased kasutavad selleks omavahendeid ja keskkonnainvesteeringute keskusest võetavat pikaajalist laenu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles