Lillad karud tõid Pillerpalli lasteaiale tunnustuse

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pillerpalli lasteaia Segasumma rühma õpetaja Klair Luup hoiab suurt ja heatahtlikku lillat karu, kellele lapsed oma väikeste karude kaudu rõõmudest, muredest ja probleemidest rääkida võivad.
Pillerpalli lasteaia Segasumma rühma õpetaja Klair Luup hoiab suurt ja heatahtlikku lillat karu, kellele lapsed oma väikeste karude kaudu rõõmudest, muredest ja probleemidest rääkida võivad. Foto: Erakogu

Pärnu lasteaed Pillerpall sai hea lasteaia edendaja tunnustuse kiusamisvaba lasteaia metoodika rakendamise ja konkursil osalemise eest.

Riikliku väärtusarendusprogrammi raames toimunud Tartu ülikooli eetikakeskuse 7. väärtuskasvatuse konverentsil “Hea kool kui väärtuspõhine kool. Kuidas tagada kiusamisvaba haridustee?” pälvisid sama tunnustuse veel Salme põhikool ja Tartu Kivilinna kool.

Hea lasteaia edendaja auhinna ja logoga tunnustatakse õppeasutust, mis on varem pälvinud hea lasteaia rajaleidja auhinna ja mis teeb õppeasutuse arendamisel head tööd, pöörates tähelepanu iga lapse individuaalse arengu toetamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles