Täna näeb spordihallis kõrgel tasemel võrkpalli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordihall.
Pärnu spordihall. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile Pärnusse jõudnud Venemaa superliigasse kuuluv Kaliningradi Dünamo/Jantari võrkpallimeeskond kohtub täna kell 18 spordihallis Euroopa meistrivõistluste viimasteks valikmängudeks valmistuva Eesti koondisega.

“Dünamo/Jantari põhikoosseisust mõnevõrra noorem meeskond mängib eeloleval hooajal Schenkeri liigas,” rääkis Eesti võrkpalliföderatsiooni pressiesindaja Valeri Maksimov. “Tõenäoliselt valivad külalised baltlastega kohtudes oma koosseisu vastavalt sellele, kuidas neil minema hakkab – vaevalt nad Baltikumi tugevamatele kaotada tahavad. Mängus on klubi au, aga klubi on venelastel võimas.”

Dünamo/Jantari juhid on teatanud, et tahavad Venemaa meistrivõistluste kümnenda koha kindlasti kõrgema vastu vahetada. Selle saavutamiseks ostis klubi kõik mängijad, keda peatreener Jaroslav Antonov vaid soovis.

Meeskonna uued liikmed on Egiptuse koondise põhidiagonaal Ahmed Salah, Albaaniast pärit, aga USA koondisse jõudnud Donald Suxho, Venemaa koondise endised mängijad Maksim Terjošin ja Konstantin Sidenko.

Üldkehalise ettevalmistuse eest vastutab Itaalia tippliigas A1 praktiseerinud Sebastiano Kitallini, treeneri-statistikuna on abiks Vene ja Soome kodakondsust omav Konja Piettilä. (PP)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles