Kaksikud

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud.
Kaksikud. Foto: Pärnu Postimees

KAKSIKUD 21.05–21.06

Sel aastal on teile eriliselt tähtis suhtlemine oma õdede, vendade ja teiste lähisugulastega, samuti on teile olulised suhted naabritega. Külastate üksteist ja vajadusel abistate. Pühade ajalgi on teil perekonniti mõnusat läbikäimist.

Hea aeg midagi õppida, eelkõige keeli. Kuni 11. augustini võite loota sugulaste abile ja nõuannetele. Olete liikuv, tõenäoliselt on palju sõitmist-reisimist.

Aasta on teie töös ebastabiilne, sest esineda võib üksteisest möödarääkimist, kohusetundetust, pinnapealsust, eriti kui on tegemist rutiinse ja teile üksluise tööga. Elate unistustes leida midagi endale sobivat, otsima võite jäädagi. Suuri pingeid tekib 12. jaanuarist 20. veebruarini. Kui olete loomeinimene või on teil oma firma, on olukord märksa parem.

13. märtsist kuu lõpuni võib teil siiski avaneda võimalus oma seise parandada või vahetada töökohta.

Kui olete töö pärast mures, on väga tõenäone, et teile tuleb appi mõni sõber ja teeb väga üllatusliku pakkumise, mis muudab teie elu pikemaks ajaks. Pakutav töökoht on sellisest valdkonnast, millest te pole osanud unistadagi. Elumuutus paneb teid uut eriala omandama ja see on tõesti paljulubav algus.

Rahaline seis tõotab aasta jooksul tulla tõusude ja mõõnadega, kuid te oskate vähesega toime tulla ja isegi veidi tallele panna.

Alates 11. augustist kuni aasta lõpuni pühendute perele, suhetele, abistate üksteist. Käite tihemini külas vanematel. Ilmselt võtate ette kodu korrastamise. Kõik pisiremondid saavad lennukalt tehtud. Naudite aasta lõpu poole oma kaunis kodus külalisi vastu võttes enda kätetööd ja korraldate pidusid.

Partnerlussuhetes tuleb aasta igati hea. Teie suhted muutuvad kindlamaks, küpsemaks, ehk isegi igavamaks, kuid selline kogemus kindlustab kooselu. Lõbusamaid aegu abikaasaga on novembri lõpus ja detsembri alguses.

Lastega suhtlete rohkem kui muidu ja olete huvitatud nende kordaminekutest, eriti septembrist detsembrini. Sel ajal hoolite väga lõbustustest, kultuuriüritustest, vastassooga lävimisest. Tuleb ette flirti või armute. Sel aastal tekib teil arvatavasti huvi tervisespordi vastu, võib-olla tuletate meelde mõne varasema lemmikspordiala.

Tervis on hea, välja arvatud 15. juunist 15. septembrini. Ravige välja iga pisemgi terviserike. Pead võib tõsta mõni krooniline haigus, mis nüüd nõuab põhjalikku ravi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles