Pärnumaa malevas on uus noorteinstruktor

, teabeohvitser
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa maleva vastne noorteinstruktor Kaido Lüll (keskel) võitluskaaslastega Kaitseliidu suurõppusel Orkaan Saaremaal.
Pärnumaa maleva vastne noorteinstruktor Kaido Lüll (keskel) võitluskaaslastega Kaitseliidu suurõppusel Orkaan Saaremaal. Foto: Koit Künnapuu

Jaanuari alguses asus Pärnumaa maleva noorteinstruktorina tööle Kaido Lüll, kelle peamine ülesanne on koordineerida Kaitseliidu noorteorganisatsiooni Noored Kotkad maakondlikku tegevust.

Seni erasektoris hõivatud olnud Lülli pani isamaalise poisteorganisatsiooniga liituma tahe teha midagi noorte heaks. „Olen siiani end täiendanud Kaitseliidus väga erinevates valdkondades ja tunnen, et on aeg tagasi anda,“ selgitas mees, kelle sõnade kohaselt on see töö kindlasti raske, kuid huvitav.

Suuri muudatusi Noortes Kotkastes Lüll tegema ei kiirusta. „Esmalt tuleb aru saada, kuidas organisatsioon toimib, alles seejärel saab minna konkreetsete asjade juurde,“ põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles