Orienteerujad tõid medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumine. Foto on illustreeriv.
Orienteerumine. Foto on illustreeriv. Foto: VIRUMAA TEATAJA/SCANPIX

Tartumaal Selgisel lõppenud noorte ja veteranide Eesti meistrivõistlustel tavaraja orienteerumises teenisid Pärnumaa Westi klubi sportlased neli medalit.

Meistrikulla võitis Ville Vinkel kuni 40aastaste konkurentsis. Pronksikarva medali said oma klassis Ilme Palu, Karl Valgepea ja seenioride teatevõistkond Heino Peeterson, Rein Kiisler ning Enn Aedna.

Neljandana lõpetasid meistrivõistlused oma klassis Veiko Vinkel, Rafael Gordon, Katrin Vinkel ja Marika Pilt ning viiendaks tulid Enn Aedna ja Heino Peeterson. Mati Pilt ja Märten Henrik Pais said kaheksanda koha, Heidi Sild oli üheksas, Merike Haugas 10., Kristiina Vinkel 11., Siiri Rist 12., Olavi Loo ja Rein Kiisler 14., Jüri Leesmäe 15., Toomas Teekel 20. ning Joe Lepp 22.

Teateorienteerumises said Veiko Vinkel, Märten Henrik Pais ja Mattias Blehner (M16) viienda koha. Katrin Vinkel, Kristiina Vinkel, Siiri Rist (N20) tulid kuuendaks. Kümnenda tulemusega pidid leppima Hendri Parrol, Henry Olde ja Kristjan Pahk (M20) ning Joe Lepp, Olavi Loo ja Ville Vinkel (M40).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles