9 alternatiivset viisi kaerahelveste kasutamiseks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaerahelbed kõlbavad peale pudrutegemise paljuks muukski.

1. Ravige aknet.

Kaerahelbed tuleks ära keeta, maha jahutada ja määrida siis haige koha peale, lasta seista mitu minutit ja lõpuks maha pesta.

2. Kõrvaldage ebameeldivaid lõhnu.

Külmkappi võib panna ühe avatud kaerahelbeanuma. Mõni kasutab kaerahelbeid haisu eemaldamiseks tuhatoosist.

3. Peske koera sügelevat nahka.

Kaerahelbed tuleb segada leige veega vahekorras 1:1, seejärel mass puhta soki sisse valada ja sellega koera probleemset kohta kümme minutit hõõruda ning lõpuks märja lapiga puhastada.

4. Tehke vanni.

Lisage leigesse vannivette tass piima, kaks tassi keetmata kaerahelbeid ja supilusikatäis mett. Laske segul enne vanniminekut 10-20 minutit seista.

5. Tehke näomaski.

Pange blenderisse kaks supilusikatäit kaerahelbeid ja teelusikatäis söögisoodat. Lisage segule väikeste koguste kaupa vett, kuni segu muutub pastalaadseks. Pange pasta puhastatud näole, laske kümme minutit seista ja loputage nägu jaheda veega.

6. Tehke voolimissavi.

Selline savi püsib niiskena tunde ja kuivab kõvaks ühe ööga. Savi tegemiseks segage tassitäis kiirkaerahelbeid jahu ja veega. Värvilise savi tarvis võib lisada toiduvärvi.

7. Sööge enne trenni.

Kaerahelbed suurendavad vastupidavust, kui neid manustada kolm tundi enne treeningut. Samuti aitavad kaerahelbed rasva põletada.

8. Kasutage kaerahelbejahu.

Jahvatage kaerahelbed köögikombainis ja kasutage jahu pannkookide või saia valmistamisel. Niiviisi saate kasulikke kiudaineid topelt.

9. Vanad helbedki kõlbavad süüa.

Teadlased testisid 28 aasta vanuseid kaerahelbeid ja tunnistasid need täiesti söömiskõlblikuks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles