Elu korraldamine vaid arvutiekraanilt ilmutab võhiklikkust

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde vallakeskuses Kilingi-Nõmme linnas asendab kunagist panka Swedbanki pangabuss, mis peatub paaril päeval kuus klubi ees parklas.
Saarde vallakeskuses Kilingi-Nõmme linnas asendab kunagist panka Swedbanki pangabuss, mis peatub paaril päeval kuus klubi ees parklas. Foto: Ants Liigus

Kusagil Eestis postiteenust korraldavas kontoris on otsustatud, et Koonga valla Kalli küla inimene saab oma postipaki või tähitud kirja kätte Halinga valla Pärnu-Jaagupi postkontorist. See, kuidas kõnealusel juhul punktist A punkti B jõuda, pole olnud küsimus omaette, kuigi nende kahe maakoha vahel puudub otseühendus.

“Kui meile saadetakse lehmade kõrvamärgid või mõni muu pakk või tähitud kiri, peame sellele Pärnu-Jaagupisse järele minema, sest Lõpelt kadus postkontor ära,” rääkis Kalli küla Kaasiku talu pensionäridest pererahvas.

Liinibussiga ei ole Kallist võimalik otse Pärnu-Jaagupisse sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles