Tallinnas taas korruptsioonijuhtum

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Artur Sadovski/Postimees

Neljapäeval pidas kaitsepolitsei pistisevõtmises kahtlustatavana kinni Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Vello Lõugase (pildil) ja kolm pistiseandmises kahtlustatavat. Kaitsepolitsei kahtlustab Lõugast korduvas pistisevõtmises tänavu suvel selle eest, et ta andis liikluskorraldusprojektidele kooskõlastusi. Neljapäeval otsiti läbi kahtlustatavate töö- ja eluruumid.

Keskerakondlasest Lõugas pääses vabadusse laupäeval ja eile oli mees juba tööl. Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo ütles Postimehele, et peab nüüd otsustama, kas Lõugas jätkab oma ametis või peatatakse töösuhe temaga. Ta lisas, et konkreetset alust ühe või teise otsuse tegemiseks tal veel ei ole, sest uurimine on pooleli ja ta ei ole uurimismaterjale näinud.

Lõugas pole esimene Tallinna keskerakondlasest linnaametnik, kes pistiseskandaali sattunud. Prokuratuur süüdistab pistisevõtmises praegust Kesklinna valitsuse avalike suhete juhti Ivo Parbust, kelle juhtumis süüdistatakse pistiselevõtmisele kihutamises Elmar Seppa. Samuti on kohtus Põhja-Tallinna valitsuse linnamajandusosakonna kunagise juhataja Allar Oviiri väidetav pistisejuhtum.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles