Janel Raapi kahtlustatakse uues kuriteos

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Jalgratturitest abielupaari surnuks sõitmise eest viieks aastaks vangi mõistetud, kuid endiselt vabaduses viibivat Janel Raapi kahtlustatakse peksmises.

Tragöödiast Pärnu piiril oli möödas üks päev alla aasta, kui 26aastane Janel Raap kahtlustuse kohaselt Pärnu kesklinnas asuvas baaris laupäeval, 4. septembril koos kaaslastega kakluse algatas. Peksa said kaks meest, vahendas Õhtuleht.

Pealtnägija sõnul olevat kaklus alanud ruumis sees, kuid kandunud siis baari ette parklasse, kus vähemalt ühte meest visati klaasiga. Kohale kutsuti politsei.

Prokuratuuri pressiesindaja Carol Merzin kinnitas, et 5. septembril algatati kehalise väärkohtlemise uurimiseks kriminaalasi. Seadus näeb sel puhul süüdimõistmise korral ette rahatrahvi või kuni kolmeaastast vanglakaristust.

Pärnu maakohus mõistis tänavu juulis 26aastase Raabi süüdi liiklusnõuete rikkumisega ettevaatamatusest kahe inimese surma põhjustamises ning määras talle reaalse 5aastase vanglakaristuse, mis pole aga veel jõustunud, sest mees kaebas selle edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles