Pärnu Postimehe ajakirjanikud valiti parimate hulka

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Roosaar.
Teet Roosaar. Foto: PP

Eesti ajalehtede liidu žürii valis välja 2014. aasta parima maakonnalehes ilmunud uudise, arvamuse ja olemusloo nominendid. Pärnu Postimehe ajakirjanike lood valiti nominentide hulka uudise ja arvamusloo kategoorias.

Uudise kategoorias valiti nominendiks Teet Roosaar Pärnu Postimehes mullu 21., 22. ja 24. jaanuaril ilmunud lugudega „IRLi liige harjutab lapsi mokatubakaga“, „Lasteviina müümine sõltub ettevõtlikkusest“ ja „R-kiosk peatas Kickupi müümise alaealistele“.

Teised uudise kategooria nominendid on Tiia Linnard Põhjarannikus 18. ja 20. juunil ilmunud lugudega Jõhvi võimuliidust, kes tahtis korraväliselt toetada oma liikme üritust, ning Raul Vinni Saarte Hääles 26. aprillil, 26. augustil ja 18. oktoobril ilmunud lugudega „Neetud laevavrakk tiksub rannikumeres suure reostuspommina”, „Sõrve rannas avastati reostus” ja „Uuring tõestas: Kreeka laeva vrakk ongi ohtlik”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles