Joobes kihutaja lõpetas kraavis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Lennart Rikk

Laupäeval kihutas joobes juht Pärnumaal oma autoga kraavi.

Laupäeval kella 21.20 ajal mõõtis politseipatrull Pärnumaal Paikuse vallas Silla külas Audi A4 liikumiskiiruseks 143 km/h, lubatud sõidukiirus mõõdetaval teelõigul on 100 km/h.

Lisaks sellele ei tulnud sõidukijuht valesti valitud sõidukiiruse tõttu juhtimisega toime ning sõitis teelt välja maanteekraavi. Selgus, et tegemist oli 23aastase noormehega, kes oli joobes. Tema suhtes on alustatud kriminaalmenetlus, mis puudutab joobes juhtimist.

Pärnu politseiosakonna juhi Mehis Metsa sõnul on äärmiselt vastutustundetu nii iseenda kui kaasliiklejate suhtes istuda rooli alkoholi tarvitanuna ning asuda seejärel maanteel kihutama.

„Panen kõigile inimestele südamele, et ükski liikumisvahend ei ole mõeldud joobes olekus juhtimiseks. Õnnetusi juhtub ikka, kuid selle juhtumise risk tuleb viia miinimumini ehk sõita kaine peaga, pidada kinni lubatud sõidukiirusest ning kasutada turvavarustust,” ütles Mets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles