Puhkus eestlase moodi: töö, töö ja veel kord töö

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakas Errit Kuldkepp on leidnud nutika viisi, kuidas säästlikult reisida: ta käib puhkusereisil viibides vabatahtlikuna tööl. Vabatahtlik töö konti ei murra, jätab aega puhkamisekski ning aitab reisikuludelt oluliselt kokku hoida.
Pärnakas Errit Kuldkepp on leidnud nutika viisi, kuidas säästlikult reisida: ta käib puhkusereisil viibides vabatahtlikuna tööl. Vabatahtlik töö konti ei murra, jätab aega puhkamisekski ning aitab reisikuludelt oluliselt kokku hoida. Foto: Erakogu

Tüüpiline eestlane ootab pikisilmi suvepuhkust, et lõpuks ometi jääks aega ei millekski muuks kui tööks. On see siis moositegu või kodu remont, aga niisama hõlpelu peale ei täi eestlane nelja priid nädalat raisata.

SA Pärnu Haigla turundusspetsialist Errit Kuldkepp (31) on tüüpiline eestlane, sest veedab oma suvepuhkuse töötades. Küll mitte porgandipeenra kohal küürutades ega seinu tapeetides, vaid tehes tööd mõnes välismaa puhkeasutuses.

Errit on nimelt leidnud viisi, kuidas ühendada meeldiv kasulikuga ja jääda võõrsile kauemaks, kui rahakott tavalisel turismireisil lubaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles