Metsa viidud kraamist saaks vaene elamise sisustatud

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle asemel et tuttavatele jagada või loomadele sööta, on keegi vedanud metsa paarkümmend kilo turska.
Selle asemel et tuttavatele jagada või loomadele sööta, on keegi vedanud metsa paarkümmend kilo turska. Foto: Urmas Luik

Looduse ja korra suhtes hoolimatud inimesed on taas avastanud, et Pärnu Niidu tänava tagune mets on parim prügi ladustamise koht, ja nii leiab sealt kõikvõimalikku kraami autokummidest minema visatud kaladeni.

Niidu tänava äärde on tekkinud kümmekonnast hunnikust koosnevad prügimäed. Silmaga on näha, et keegi on sinna juba mõnda aega viinud prügikottides olmejäätmeid, aga täiesti teadlikult on metsa veetud ehitusrämpsugi kipsplaaditükkidest ja tellistest eterniidini. Ühe põõsa all oli lademes aknaid.

Kui mõnel kodutul on varjualune olemas, leiaks ta metsast ilmselt üht-teist kodu sisustamiseks. Nii hakkas silma metsa veetud diivan ja muudki mööblit, viis–kuus WC-potti ja ohtralt olmeelektroonikaseadmeid, samuti rulli keeratud põrandavaip. Keegi on Niidu tänava äärde vedanud televiisorite ja monitoride korpusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles