Juhtkiri: Hiirte pidu volikogus

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Riigikogu valimised ei jäta avaldamata mõju kohalikule poliitikalegi ja Pärnu pikka aega tüünena püsinud poliitelus võib teatud muutusi oodata.

Pärnumaalt said mandaadi riigikokku Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja hiljuti maavanema kohalt lahkunud Andres Metsoja, kes on IRLi Pärnumaa piirkonna esimees. Riigikogusse jäi tagasi valimata Annely Akkermann, keda ootab ausalt välja teenitud koht Pärnu linnavolikogus, kui just ei toimu koos linnapea vahetusega kogu linnavalitsuse värskendus, mille raames abilinnapea Meelis Kukk loovutab oma koha Akkermannile, kes samalt toolilt omal ajal riigikokku suundus.

Sellest, et Pärnu võimuliidul, kuhu kuuluvad Toomas Kivimägi valimisliit, IRL ja Reformierakond, jääb järjest sagedamini ühisele otsusele jõudmiseks monoliitsusest puudu, on Pärnu Postimees kirjutanud varemgi. Tänane lehenumber annab sellest samuti põhjaliku ülevaate, peatudes sellelgi, et Keskerakond, mis Pärnus nagu riigikoguski pikka aega autsaideri rollis olnud, uurib maad, et vahest õnnestuks suvepealinna võimuliiduga ühineda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles