Valimisliit pakub linnapeaks Romek Kosenkraniust

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romek Kosenkranius peab tõestama, kas valimisliit püsib üksnes Toomas Kivimägi isiklikul populaarsusel või näevad pärnakad selles alternatiivi erakondadele.
Romek Kosenkranius peab tõestama, kas valimisliit püsib üksnes Toomas Kivimägi isiklikul populaarsusel või näevad pärnakad selles alternatiivi erakondadele. Foto: Urmas Luik

Toomas Kivimägi valimisliit otsustas Pärnu linnapea kandidaadiks esitada praeguse majanduse ja planeeringute abilinnapea Romek Kosenkraniuse, uue abilinnapea leidmiseks alles otsingud käivad.

Senise Pärnu võimulepingu kohaselt täidab mõlemad ametikohad valimisliit. Võimuliidu partnerid Toomas Kivimägi valimisliit, Reformierakond ja IRL on kinnitanud, et nad tahaksid jätkata senise koalitsiooni ja koalitsioonilepinguga. Millal volikogu Kivimägi linnapea ametist vabastab ja uue linnapea valib, pole veel teada.

Kivimägit asendab Jane Mets

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles