Kookoniga banaan poeletil tekitas ämblikuhirmu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Üleeile õhtul Pärnus kauplusest puuvilju ostnud naine avastas ühel banaanil valge kookoni ja avaldas suhtlusvõrgustikus Facebook tehtud postituses kartust, et selles võib olla maailma ühe mürgisema ämblikuliigi, Brasiilia rändämbliku järeltulija. Pärnu minizoo omanik Peeter Põldsam kinnitas, et banaanile sattunud ämblikukookon inimestele ohtlik pole.

“Enamik teist on kindlasti lugenud artiklit mürgistest banaaniämblikest. Läksime pärast trenni Pärnu Keskuse Delice’i toidupoodi ja banaaniletil avanes kahtlaselt sarnane pilt artiklis nähtuga,” kirjeldas kookoniga banaanist pilti teinud naine oma Facebooki kontol.

„See ei olnud ämblik, vaid ämbliku kookon. Kui ühest pundist paar banaani ära võtsin, tuli pundi keskel nähtavale kookon. Et olime banaaniämblikust artiklit lugenud, tundus pilt kahtlaselt sarnane. Tegin banaanist pildi ja viisime banaani saaliteenindaja kätte, kes läks sellega lattu. Hiljem läks saaliteenindaja meist poes mööda ja ütles, et nad hävitasid selle,“ rääkis naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles