Raio Piiroja: Üks tähtis ja õnnelik periood saab otsa, aga ma ei võta seda traagiliselt

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja paneb küll Eesti ja Islandi mängus oma profijalgpalluri karjäärile punkti, aga jääb Pärnu linnameeskonna pealikuna endiselt jalgpalliga seotuks.
Raio Piiroja paneb küll Eesti ja Islandi mängus oma profijalgpalluri karjäärile punkti, aga jääb Pärnu linnameeskonna pealikuna endiselt jalgpalliga seotuks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Teisipäeval jookseb Tallinnas Lilleküla jalgpalliareenil Eesti ja Islandi sõprusmängus tuhandete fännide ette üks kuulsamaid Pärnust võrsunud vutimehi Raio Piiroja. Viimast korda rahvusmeeskonna särgis.

Koondisedebüüdi tegi Piiroja 19aastasena 1998. aasta 21. novembril sõprusmängus Armeenia vastu, nüüdseks on tal kirjas 113 mängu ja keskkaitsja kohta soliidsed kaheksa väravat.

Kuna oleme juba 15 aastat heas tööalases kontaktis, siis küsin sina-vormis: milline on su emotsioon enne lahkumismängu? Magada ikka saad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles