Pärnu hoiab pargipuudel teraselt silma peal

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pärnus vallikraavi veeres kasvavaid rääbaka väljanägemisega pajusid hooldada, kestavad nad väidetavalt veel mõnda aega.
Kui Pärnus vallikraavi veeres kasvavaid rääbaka väljanägemisega pajusid hooldada, kestavad nad väidetavalt veel mõnda aega. Foto: Ants Liigus

Pärnu Vallikäärus vallikraavi veeres pealtnäha hinge vaakuvad pajud on veel elujõulised ja ohutud.

„Vallikääru pargi remmelgad veekogu ääres sobivad konkreetsesse keskkonda ega ole ohtlikud,” ütles Pärnu linnaaednik Anu Nurmesalu. „Puudele on pargi rekonstrueerimise käigus tehtud hoolduslõikus kuivanud okste eemaldamisega võrast, veel sel kevadel vaatame puud taas üle ja vastavalt olukorrale tellime hooldustööd.”

Linnaaednik kinnitas, et Pärnu kõrghaljastus ja selle tulevik on kontrolli all ja järelevaatus on süsteemne. Kavakindel juba selle poolest, et kõrghaljastuse igapäevased hooldustööd on pingereas, mille alusel hooldustöid ja üksikpuude mahavõtmistki vastavalt eelarvele ja valitsevale olukorrale tellitakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles