Kahtlane äri: auto müüdud, aga raha pole

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mediaauto OÜ pole autoturul uustulnuk – ettevõte loodi kaheksa aastat tagasi.
Mediaauto OÜ pole autoturul uustulnuk – ettevõte loodi kaheksa aastat tagasi. Foto: Ants Liigus

Läinud aasta oktoobris oma sõiduki Mediaauto OÜ-le komisjonimüüki usaldanud Irina pidi koledal kombel pettuma. Ettevõte tegi masina talle teatamata rahaks ja hoidub raha maksmisest ka nüüd, kolm kuud pärast tehingu toimumist, kui müük juhuslikult ilmsiks tuli.

“See jama käibki niimoodi: ta (Mediaauto OÜ juhataja Oleg Veliki – A. P.) lubab, et maksab mulle homme. Järgmisel päeval ei võta ta telefoni vastu. Kui saan ta juhuslikult kätte või käin parklas, ütleb ta, et maksab, aga oodaku ma natuke. Aga kui kaua ma ootan siis?” kirjeldab Irina, kel on enda kinnitusel sellest lollitamisest ja jooksutamisest närvid juba täitsa läbi ning süda rütmist väljas.

Võib-olla ootaks Irina tänase päevani heauskselt, mil müügiplats tema 2006. aasta Ford Mondeo rahaks teeks. Nagu kokkulepe jäi, 3500 euro eest, millest müüja saaks teenustasuna 100 eurot. Irina, kes ise platsil autot vaatamas ei käinud, arvas sõiduki endiselt müügis olevat seetõttu, et veel märtsi alul rippus veebis Mediaauto pandud kuulutus, milles pakuti Irina autot 3750 euroga müüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles