Sõudjad läksid taas parimaid kooslusi otsima

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat läheb EMile vastu järjestuses koosseisus Kaspar Taimsoo (paremal), Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja.
Eesti neljapaat läheb EMile vastu järjestuses koosseisus Kaspar Taimsoo (paremal), Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja. Foto: Erakogu

Horvaatia pikast treeninglaagrist nädalaks koju tulnud tippsõudjad lähevad täna taas soojemale maale hooajaks jaksu ja tehnikat parendama ning parimaid kooslusi otsima.

“Ammu tuttavas Skradinis harjutame 18. aprillini, seejärel saame end esimest korda võistluskiirustel testida Horvaatia Openil. MK-sari algab mai alguses Bledis, mai lõpus on Poznanis Euroopa meistrivõistlused, suve lõpus on vaja välja võidelda Rio olümpia piletid. Tahame need saada nii neljase kui kahesega, üritame naiste ja võib-olla ka meeste ühesega,” rääkis Eesti sõudekoondise peatreener Matti Killing.

Muskel ja vaim vajasid puhkust

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles