Maavanemaks määramine muutis Kalev Kaljuste pere elurütmi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanema amet toob seni tagasihoidliku pere avalikkuse huviorbiiti: Kalev Kaljuste süles on kolmekuuseks saav Gregor ehk pere sõnutsi nende peaminister, vasakul abikaasa Olga, paremal poeg Martin ja tütar Victoria pere Tootsi kodus.
Maavanema amet toob seni tagasihoidliku pere avalikkuse huviorbiiti: Kalev Kaljuste süles on kolmekuuseks saav Gregor ehk pere sõnutsi nende peaminister, vasakul abikaasa Olga, paremal poeg Martin ja tütar Victoria pere Tootsi kodus. Foto: Urmas Luik

Kalev Kaljuste oli 21aastane, kui läks tuttava maakleri juurde ja ütles, et raha tal eriti ei ole, aga oma maja tahaks küll. Maakler selle jutu peale kulme just juuksejuurteni ei kergitanud, vaid näitas paari-kolme maja, ja klient tegi valiku.

“Valisin selle maja, sest siin oli justkui kõik olemas, katus peal ja aknad-uksed ees, aga Tootsit ma väga palju ei teadnud, olin sisse rännanud Paikuselt ja elanud korteris,” räägib majaperemees 16 aastat hiljem õdusas köögis istudes.

Suurema osa remondist tegi Kalev oma kätega, välja arvatud vannituba ja ahi, milleks oli vaja oskajaid mehi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles