“Laulukarussell” alustab taas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Laulukarussell 2010” esitleb Eesti parimaid noori lauljaid nelja avaliku salvestusega Eesti kontserdimajades, Pärnumaa lauljatele saab kaasa elada järgmisel laupäeval Pärnu kontserdimajas.

18. aastat keerlev Eesti Televisiooni “Laulukarussell” esitleb maakondade ja linnade parimaid lauljaid sel aastal koostöös Eesti Kontserdiga, kes omalt poolt toob lavale küll põgusad, kuid vaimustavad kohtumised klassikalise muusika interpreetidega. Kontserte juhivad Andero Ermel Tallinna Linnateatrist ja Meelis Kompus ETVst.

Populaarne lauljate konkurss toimub 3-13aastaste lauljate osavõtul ja tänavu võisteldakse kolmes vanuserühmas: 3-7aastased, 8-10aastased ja 11-13aastased.

Pärnu kontserdimajas astuvad võistlustulle Lääne-, Saare- ja Hiiumaa, Pärnu linna ja Pärnumaa ning Viljandi linna ja Viljandimaa noored.

Igalt kontserdilt valib žürii poolfinaali igast vanuserühmast ühe laulja. Poolfinaale on kaks ja kummastki poolfinaalist valib žürii omakorda finaali igast vanuserühmast kaks lauljat.

Finaal toimub otseülekandena avalikult kontserdilt. Iga vanuserühma parima valib žürii, grand prix’ võitja valivad televaatajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles