Talude päeva jah-sõna ütles kaheksa talu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesele avatud talude päevale on ennast kirja pannud ka mahepõllumajandusliku loomakasvatuse ja piimatöötlemisega tegelev Mätiku talu. Foto on illustreeriv.
Esimesele avatud talude päevale on ennast kirja pannud ka mahepõllumajandusliku loomakasvatuse ja piimatöötlemisega tegelev Mätiku talu. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Maamajanduse infokeskuse kodulehel on esimesel avatud talude päeval ennast juba kirja andnud 103 osaleja hulgas kaheksa talu Pärnumaalt, mis valmistuvad osalema üleriigilisel ettevõtmisel.

Mõte on maaelu ja põllumajandust tutvustada, sest avaliku arvamuse hiljutise uuringu järgi andis maaelule heakskiitva hinnangu 53 ja tauniva 41 protsenti vastanutest.

Kodumaakonnast on enim ehk kolm talu kirjas Koonga vallast. Need on mahepõllumajandusliku loomakasvatuse ja piimatöötlemisega tegelev Mätiku talu, piimatootja ja -töötlejana tuntud Sepa mahetalu ning robotid lauta lüpsjaid asendama pannud Oidrema mõis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles