Juuli on Pärnu üüriturul kõige kuumem

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Siim Kuusik märgib, et on linade vahetamise nii hästi selgeks saanud, et võiks seda aja peale teha.
Ettevõtja Siim Kuusik märgib, et on linade vahetamise nii hästi selgeks saanud, et võiks seda aja peale teha. Foto: Urmas Luik

Neil, kes kavatsevad Pärnus suvepuhkust veeta, on viimane aeg öömaja peale mõelda, sest maikuus on juba suurem osa üürikortereid broneeritud, tõdesid kohapeal tegutsevad maaklerid ja majutajad.

Ettevõtjad ja sõbrad Siim Kuusik (27) ja Raido Tamar (28) pakuvad juba kolmandat aastat majutusteenust. Nende ettevõte sai alguse sõprade ja pere pealekäimisel. 2007. aastal Lõuna-Eestist Pärnusse kolinud Siim Kuusiku perekonnale kuulus ühes Mai tänava korterelamus kaks korterit ja vastsoetatud puhkemaja Tammistes, mida oli vaja üüripindadena majandama hakata.

Siimu internetiturundusega tegelev sõber Raido oli spetsialiseerunud otsingumootorite optimeerimisele, mis lihtsamalt väljendudes tähendab võtete valdamist, mille abil saab Google’i kaudu otsingutulemuste seas võimalikult hästi silma paista.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles