Pärnumaa noorkotkad võistlesid end parimaks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa võidukad noorkotkad.
Pärnumaa võidukad noorkotkad. Foto: Erakogu

Pärnumaal Audru keskkoolis peetud üleriigilise Noorte Kotkaste kompleksvõistluse võitsid kodumaakonna noorkotkad.

Pärnumaa maleva võidukasse võistkonda kuulusid Joonas Pärna, Kevin Kalda, Riivo Rand, Rasmus Rand, Johannes Eriste, Reimo Eha, Andres Kapak, Siim Aarna.

Sel aastal teist korda toimunud Noorte Kotkaste sügisesel võistlusel tuli kaheksaliikmelistel võistkondadel mõõtu võtta nii sportlikel kui teadmisi ja meeskonnatööd nõudvatel aladel. Võistlus põhines Noorte Kotkaste baasteadmistel.

“Poistel tuli üles seada traatside, leida kompassi abil ette antud punkid, läbida takistusrada, tunda rivikorda, püstitada telklaager ja veel palju muud,” kirjeldas võistluste üks kohtunikke, kodutütarde juht Anu Tammearu-Mežule. Tema ütlust mööda selgus paremusjärjestus pingelises võistluses, mille vihmavalingud muutsid ebamugavamaks ja raskemaks.

Nii Noorte Kotkaste peavanem Silver Tamme kui võistluse peakohtunik Kristi Kivisaar rõhutasid lõputseremoonial meeskonnatöö olulisust, sest ühtsuses peitub jõud.  

Eesti 15 malevast oli 17.-18. septembril Pärnumaal peetud võistlustel kohal kümme. Osa võistlusest valmistas ette Lääne regionaalse maanteeameti osakond.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles