Kilingi-Nõmmes tekitab autoga postivedu pahameelt

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimaja on Kilingi-Nõmmes linna keskel peatänava ääres, eesuksest käivad kliendid, tagauksest lähevad sorteeritud postiga ringile kirjakandjad.
Postimaja on Kilingi-Nõmmes linna keskel peatänava ääres, eesuksest käivad kliendid, tagauksest lähevad sorteeritud postiga ringile kirjakandjad. Foto: Urmas Luik

Paari tuhande elanikuga Kilingi-Nõmmes ei kujunenud naljapäev 1. aprill sugugi naljakaks, sest „aprilli“ said kõik need, kes harjumuspärasel ajal oma postkastist ajalehti välja võtma läksid.

“Linna kolme postiljoni asemele, kes enne jalgsi ja rattal posti vedasid, pandi just enne pühi üks auto,“ rääkis Saarde tänavas elav Margit. „Mina lõpetan lehetellimise ära, ei taha nii hilja lehte saada. Vähemalt kahest või kolmest tahaks lehte, et loeks veel kohvi kõrvale lõuna ajal, aga kui tuleb viiest kuni seitsmeni õhtul, on kõik uudised juba televiisorist nähtud.”

Margit on üks neist linnaelanikest, keda häiris Eesti Posti töö ümberkorraldamine jürikuu esimesest päevast ja vahetult lihavõttepühade eel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles