Lapsevanemat pahandas lasteaia uus toidu jagamise kord

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsevanemale ei meeldi, et lapsed lasteaias ise endale sooja toitu tõstavad, ta eelistaks, et täiskasvanud mudilastele portsjonid taldrikule paneksid.
Lapsevanemale ei meeldi, et lapsed lasteaias ise endale sooja toitu tõstavad, ta eelistaks, et täiskasvanud mudilastele portsjonid taldrikule paneksid. Foto: Ants Liigus

Kolme lapse ema Kaja Lampp oli väga üllatunud, kui avastas lõuna ajal tütrele lasteaeda järele minnes, et lapsed seisavad rühmatoas järjekorras ja tõstavad ise auravast potist toitu taldrikusse.

“Kui küsisin õpetajalt ja õpetaja abilt, mis uus süsteem see on, küsisid nemad vastu, kas mulle ei meeldi, et lapsed ise endale toitu tõstavad. Jah, mulle tõesti ei meeldi, kui minu kuueaastane laps tõstab endale sööki taldrikusse, end seejuures ära põletab ja peab kausiga laudade vahel seiklema,” pahandab ema.

Kirjeldatud seik leidis aset Pärnu Liblika tänava lasteaia viie-kuueaastaste Lapsuliblika aiarühmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles