Pisike maakirik saab uue katuse

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renoveeritavas Pootsi-Kõpu kirikus on alates 19. sajandi keskpaigast tegutsenud katkematult väike kogudus, kirikus toimuvad kontserdidki.
Renoveeritavas Pootsi-Kõpu kirikus on alates 19. sajandi keskpaigast tegutsenud katkematult väike kogudus, kirikus toimuvad kontserdidki. Foto: Urmas Luik

Tuleval nädalal hakkab katusepaigaldaja vahetama Tõstamaa vallas asuva Pootsi-Kõpu Püha Kolmainu apostliku õigeusu kiriku katust.

Kõpu kirikukoguduse vanem Enn Rand märkis, et see on renoveerimistööde teine etapp. Kiriku katus on tsinkplekist ja mullu uuendati täielikult altaripealse tiiva katus.

Sel aastal jätkatakse ülejäänud katuse vahetusega: vahetatakse välja mädanenud sarikad, paigaldatakse uus katuseplekk, ehitatakse uued korstnad ja vihmaveesüsteem. Tööd teeb Katuseabi OÜ. Mai lõpus peaks katus olema paigaldatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles