Kodanikuühiskonna aasta tegijad taas esitamisel

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tavakohaselt valitakse tänavugi Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegijad, kes on silma paistnud viies tunnustamisväärses kategoorias.

Parima tunnustamise kategooriad on: kodanikeühendus (MTÜ, sihtasutus, seltsing), vabatahtlik, kodanikualgatust toetav äriühing ja kohalik omavalitsus ning Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegu 2010.

Aasta tegijate väljaselgitamisega teadvustatakse kodanikualgatuse tähtsust ja tugevdatakse selle tavasid maakonnas. Kõik esitatud kandidaadid palub Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus (PEAK) koostöös maavalitsuse ja omavalitsuste liiduga kodanikupäeva paiku vastuvõtule. Ettepanekuid kandidaatide kohta ootab PEAK 1. novembriks.

Läinud aastal olid Pärnumaa kodanikuühiskonna laureaadid MTÜ Pärnu Pataljoni Kogu kui parim kodanikuühendus, Pärnumaa Kodukandi juhatuse esimees Eve Sikka kui parim vabatahtlik, Port Artur Grupp kui parim kodanikualgatust toetav äriühing ja Tori vallavalitsus kui parim kodanikualgatust toetav omavalitsus.

Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegu 2009 oli aga SA Pärnu Vabahariduskeskus uudse teabeliinide projektiga, mis tõi koolituse bussi ja võimaldas samal ajal kuulajatel tutvuda maakonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles