Rannamõisa hakkas müüma värsket broilerimaksa

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnuliha turustaja Rannamõisa alustas esimesena Eestis värske broilerimaksa müüki. Broilerimaks on väärtuslik toiduaine, mis sisaldab ohtrasti valku, foolhapet, rauda ja A-vitamiini. Broilerimaksa säilitamisel tuleb arvestada sellega, et maks rikneb suure veresisalduse tõttu lihast tunduvalt kiiremini.

Rannamõisa kokk-blogija Ragne Värgi sõnutsi on broilerimaks hästi toitev ja korralikult valmistatuna ülimaitsev. “Tähtsaim on meeles pidada, et liiga kaua kuumutatud broilerimaks muutub kuivaks ja kõvaks ning on kõike muud kui maitsev,“ sõnas ta.

Broilerimaksa päästab kuivamise eest jahuga paneerimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles