Meelis Kukk: Numbrid, mis juhatavad teed Kunglasse

Meelis Kukk
, Pärnu abilinnapea (IRL)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu abilinnapea Meelis Kukk.
Pärnu abilinnapea Meelis Kukk. Foto: Pärnu linnavalitsus

Inimestesse on programmeeritud püüd täiuse poole. Eri arusaamad ideaalist summeeruvad kuvandiks õnnemaast, mida taas ja taas soovitakse rajada.

Kohalike omavalitsuste võimekuse indeks on üks potentsiaali näitajaist liikumisel soovunelmate täitumise poole. Toimunud protsessidel baseeruvate andmevalimitega tehete sooritamise tulem on eelkõige illustreeriv analüüsimaterjal riigi ja omavalitsuste juhtidele eestimaalises taustsüsteemis.

Nii pärnakad kui tallinlased või Õru valla ja Tootsi elanikud saavad näitudest vahest lühiajalise emotsiooni, mis õigustatult ei pruugi ühtida nende hinnangutega ega kujune määravaks personaalsete tulevikuotsuste tegemisel. Inimeste rahulolu või õnnetunne on hoopis keerulisem, kus peale materiaalsete tegurite tuleb mängu spirituaalne seisund ja ainelise ja vaimse kooskõlaline areng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles