Juhtkiri: Jama Jannseni tänaval

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Kired Pärnu Jannseni tänava kaubasadama ümber ei rauge ega tohigi seda teha, sest praegused otsused määravad Ülejõe selle kandi näo ja kvaliteedi pikaks ajaks.

Rahulootus koitis ümberkaudsetele elanikele ja neilegi, kes lootsid Pärnu jõe kallaste avamist jalutajatele ja kergliiklejatele 2008. aastal. Volikogu seadis AS Pärnu Sadama kasuks Roostiku 8 hoonestusõiguse. Otsuses teatati, et sadama tegevuse lõpetamine J. V. Jannseni tänaval on väga positiivne samm, millega paraneks Rääma, Raba ja Jannseni tänava piirkonna elanike elukvaliteet. Tegemist pole ühe protestija personaalse arvamuse, vaid legitiimse otsusega legitiimselt linnavõimult.

Täiesti seaduslikult loobus linnavõim hoonestusõigusestki, müües Roostiku tänava krundi hoonestusõiguse mis tahes lisanõudeta sadamale. See lõigi olukorra, kus sadamal puudub kohustus oma tegevus Jannseni tänaval kokku tõmmata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles