Endurohooaeg läks käima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius tunnistas Võrtsjärve endurol üle 40aastaste konkurentsis vaid Soome ässa Marko Laaksoneni paremust.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius tunnistas Võrtsjärve endurol üle 40aastaste konkurentsis vaid Soome ässa Marko Laaksoneni paremust. Foto: Rauno Kais

Mootorratturite mitmepäevasõidu (enduro) Balti ja Eesti meistrivõistluste avaetapil kihutas Võrtsjärve-äärsetes metsades ja rabades 162 sportlast neljast riigist.

Kolmepäevase võistluse juhatas sisse atraktiivne vigursõit Tartu kesklinnas, seejärel võtsid Eesti, Läti, Soome ja Leedu enduroässad kahel päeval omavahel mõõtu 70 kilomeetri pikkusel ringil, kus igal tiirul võeti aega neljal kiiruskatsel.

Pärnumaa võidusõitjatest oli parim Toivo Nikopensius, kes teenis üle 40aastaste seenioride klassis põhjanaabri Marko Laaksoneni järel teise auhinna. Kolmanda koha sai Läti meister Einars Vinters ja neljas oli pärnakas Egon Üpraus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles