Prügikoristamist Pärnus pärsib rahanappus

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loode-Pärnu tööstusküla kanti jäävasse võpsikusse on tassitud ehitusprahti, olmejäätmeid ja mööblitükke, autorehvidest rääkimata.
Loode-Pärnu tööstusküla kanti jäävasse võpsikusse on tassitud ehitusprahti, olmejäätmeid ja mööblitükke, autorehvidest rääkimata. Foto: Ants Liigus

Taas on päevakorda kerkinud risu ja rämpsu poetamine selleks mitte ette nähtud paikadesse, seekord on jutuks Tallinna maanteelt läbi võpsiku Lennuvälja teele viiva ühtedel andmetel Kilgi, teistel andmetel Härma tänava äärne ala.

Paiga risustamine on seda taunimisväärsem, et kõnealuse territooriumi lagastamisest on kirjutatud ennegi, paraku tulutult.

Nüüd oli Pärnu Postimehelt oma mures abi otsinud linlasel südamel muudki. Kui ta oli helistanud ja rääkinud räämas alast Pärnu raele, saanud ta sealt vastuseks, et linnal ei olevat kõnealuse territooriumi koristamise kohustust, sest see on riigimaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles