Talgutega kogutakse annetusi vähihaigetele

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Hille Tänavsuu vähiravifond „Kingitud elu” korraldab lõppeval nädalal üle-eestilised suurtalgud “Teeme ära! Kingime elu!”, millega fond loodab koguda nädalaga nii palju annetusi, et kõik Eesti vähihaiged saaksid endale hädavajalikku ravi ja elada võimalikult täisväärtuslikku elu.

Talgud toimuvad internetis kogu nädala ja homme Apotheka apteekide juures Tallinnas, Tartus, Pärnus ja mujal. Homme aitavad kogu Eestis annetusi koguda ligi 200 vabatahtlikku, teiste hulgas ministrid ja riigikogulased.

„Kutsun Eesti ühiskonda üheskoos inimestele elu kinkima. Talgutega ütleme, et iga meie inimene on väärt, et tema elu eest võidelda. Kelleltki ei tohi viimast õlekõrt käest rebida,” ütles vähiravifondi “Kingitud elu” juhatuse esimees Toivo Tänavsuu (pildil). 2014. aastal kogus fond annetustena üle 300 000 euro ja toetas kõiki haigekassa toeta jäänud vähihaigeid, kes abi palusid. Talgute eesmärk on kindlustada sama tulemus sel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles