Sõiduautod ja vormelid kihutasid ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Rondo kihutamine Volgal lisas superkrossi ringrajaetapile palju värvi.
Kairi Rondo kihutamine Volgal lisas superkrossi ringrajaetapile palju värvi. Foto: Erakogu

Erki Spordi superkrossi karikasarja viiendal etapil jahtisid autosportlased Auto24ringi nime kandval Audru ringrajal kümnes masinaklassis Audi Pärnu auhindu.

2WD klassis võitis esikoha Simo Lind (Opel Astra), talle järgnesid Vahur Kupper (Opel Kadett) ja Vladimir Kaelep (Honda Civic). Vabaklassis oli mõlemas finaalsõidus taas kiireim Kairo Kallas (Honda Civic), teiseks tuli Kristo Krinpus (BMW 325i) ja kolmanda koha sai Jarek-Klaus Kunman (BNW 325i). Nelikveoliste autode konkurentsis võitis etapi Mait Pikkof (Mitsubishi Lancer EVO 9), teise auhinna teenis Ameriico Jöffert (Subaru Impreza WRX) ja kolmas oli Ainar Arula (Subaru Impreza).

Rahvakrossi määrustele vastavate sõiduautode klassis oli parim Margus Suigusaar (Opel Calibra), teise koha sai Reigo Kleemann (BMW 318) ja kolmandaks tuli Ivo Uutar (Peugeot 205 GTI). Noorteklassis tuli esikohale Marko Andreas Muru (Honda Civic) ja tagaveoliste autode võidu napsas Marko Sau (BMW 318).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles