Pärnumaale plaanitav poroloonitehas võib luua sadu töökohti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teki- ja padjatootja Trading House Scandinavia omanik Peter Hunt plaanib hakata 2016. aastal Eestis porolooni tootma ja investeerib selleks 16 miljonit eurot. Foto on illustreeriv.
Teki- ja padjatootja Trading House Scandinavia omanik Peter Hunt plaanib hakata 2016. aastal Eestis porolooni tootma ja investeerib selleks 16 miljonit eurot. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Trading House Scandinavia plaanib Pärnumaale rajada porolooni tootmise tehase, mis ettevõtte hinnangul toob juurde sadu töökohti, kirjutab Äripäev.

Ettevõtte omaniku Peter Hundi sõnutsi on praegu keeruline öelda, kui palju lisatööjõudu täpselt vaja läheb. "See sõltub sellest, kui palju mööblitööstusega saaks edasi minna. Poroloonitehas üksi võtab kümmekond inimest, see pole nii suur arv, aga kogu lõikamine ja ettevalmistustööd ja mööblitootmine ... Me räägime ikka mitmesajast töökohast," ütles Hunt lehele.

"Meil on see plaan pikemat aega juba, jah, tehase teeme Pärnumaale. Kuhu täpsemalt, pole me veel otsustanud, lõplik otsus alles tuleb. See on meil nagu ketisüsteem, mille kõik osad peavad klappima," lisas ettevõtte omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles