Sauga sadama uus kai mahutab 24 veesõidukit

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna toitlustust veel tänavu ei pakuta, on ettevõtja Jakob Kose selgituse kohaselt puhkekohas loodud võimalus pere või seltskonnaga aega veeta: esmalt saab paadiga sõitma minna, hiljem grillida ja einestada.
Kuna toitlustust veel tänavu ei pakuta, on ettevõtja Jakob Kose selgituse kohaselt puhkekohas loodud võimalus pere või seltskonnaga aega veeta: esmalt saab paadiga sõitma minna, hiljem grillida ja einestada. Foto: Urmas Luik

Sauga jõe ääres asuv suvine vaba aja ja kalastuskeskus Fishing Village avas paadilaenutuse ning vastvalminud kai juurde on saabunud esimene alus – uus kai mahutab 24 veesõidukit.

Ettevõtja Jakob Kose sõnade kohaselt võib nüüd viiel hektaril asuvat arendust nimetada Sauga sadamaks, sest siin on paadisild paadilaenutusega ja kai ääres võib korraga peatuda 35–40 veesõidukit, see oleneb aluste laiusest.

Kuna uus kai asub Pärnu linna maa peal ja paadilaenutus Sauga valla maa peal, on tulnud ehitustööde tegemisel suhelda kahe omavalitsuse ametnikega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles