Poznanis algas sõudjate EM-regatt

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaega alustades oli eessõudja Kaur Kuslap (paremal), nüüd istub ees kümmekond aastat tagasi Eesti neljapaate juhatanud Andrei Jämsä ja kahene lippab.
Hooaega alustades oli eessõudja Kaur Kuslap (paremal), nüüd istub ees kümmekond aastat tagasi Eesti neljapaate juhatanud Andrei Jämsä ja kahene lippab. Foto: Fred Killing

Poolas Poznani Malta-nimelisel kanalil algasid eile sõudmise Euroopa meistrivõistlused, Eestit esindanud meeste kahe- ja neljapaadid otse poofinaalidesse ei pääsenud.

Paarisaerukahene, kus nüüd taas eessõudjaks kogenud Andrei Jämsä ja tema selja taga Kaur Kuslap, sai EMi eelsetel treeningutel Viljandi järvel treener Killingu sõnul paadi selle kevade parimasse jooksu ning tegi hea etteaste ka Poznani eelsõidus.

Kaheseid startis EMil 21, nelja eelsõidu igast kaks paremat sai otse poolfinaali, ülejäänud tegid eile õhtul nelja vaba koha täitmiseks kaks valiksõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles