Politsei tabas Sindis taksojuhti rünnanud mehe

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod Pärnus. Foto on illustratiivne.
Taksod Pärnus. Foto on illustratiivne. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu politseinikud pidasid reedel Sindis kinni taksojuhile eluohtlikke vigastusi põhjustanud mehe, kes on kohtu loal vahistatud.

Lääne prefektuuri pressiesndaja Heiko Leesmendi sõnade järgi anti reede öösel kell 2.29 teada, et Sindis Jaama tänaval on sõidukis löödud terava esemega 51aastast meest. 

“Politseinikud leidsid sündmuskohalt eluohtlikult vigastatud taksojuhi. Ründaja oli põgenenud. Vahetult pärast sündmust pidas politsei kahtlustavana kinni 21aastase mehe,” ütles Leesment. 

Lääne ringkonnaprokuratuur taotles 30. mail taksojuhti omakasu ajendil tappa püüdnud kahtlustatava vahistamist. 

Ringkonnaprokurör Helga Aadamsoo märkis, et tänu politseinike operatiivsele ja oskuslikule käitumisele sündmuskohal peeti kahtlustatav kiiresti kinni. 

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnade järgi ei ole nii rasket kuritegu Pärnumaal ammu toime pandud. „Fakt, et kahtlustatav on vahistatud, aitab kindlasti kaasa Pärnumaa inimeste turvatunde taastamisele,“ ütles Sinimeri. „et see polnud kohalik inimene, oleks võinud tema tuvastamine hiljem osutuda märksa raskemaks.”

Pikemalt saab lugeda teisipäevasest Pärnu Postimehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles