Kettagolf edeneb hästi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
René Mengeli hobist pidada nišipoodi on saanud tema põhitöö.
René Mengeli hobist pidada nišipoodi on saanud tema põhitöö. Foto: Lauri Habakuk

Samal ajal kui kettagolfi harrastajate arv Eestis üha kasvab, koguvad möödunud aasta märtsis Pärnus ukse avanud kaupluse Discsport tooted ja teenused aina suuremaid müüginumbreid.

Mullu oli selle discgolf’iga seotud toodete ja teenuste müügiga tegeleva ettevõtte käive ligemale 130 000 eurot. Poe asutaja ja ainuomanik René Mengel prognoosib, et selle aasta käive tuleb kuni poole suurem. “Rõhutan, et tegemist on kasvufaasis mikroettevõttega, mistõttu selle käibe puhul ei ole tegemist millegi märkimisväärsega,” jäi ta tagasihoidlikuks.

Küll näitab Discspordi arengut tõsiasi, et seni ühe mehe ettevõttena toiminud nišikauplus enam nõnda jätkata ei saa. “Kui enne tegelesin selle poega hobi korras, siis nüüd on see mu põhitöö,” rääkis Mengel. “Praegu olen jõudnud sinnani, kus vajan abijõudu, sest üksi töötades jääb 24 tunnist ööpäevas väheks,” täpsustas poodnik, kes aktiivselt juba kaastöötajat otsib. Tõsi, esialgu on tal plaanis vaid üks inimene palgale võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles