Pussitatud taksojuht: arstid päästsid mu elu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Algo kirjeldas ilmekalt, kuidas kõrvalistmel olnud pätt pussitas teda korduvalt kaela kohta, mis nüüd õmmeldud, ja lõikus kätt, mis on sidemes.
Aare Algo kirjeldas ilmekalt, kuidas kõrvalistmel olnud pätt pussitas teda korduvalt kaela kohta, mis nüüd õmmeldud, ja lõikus kätt, mis on sidemes. Foto: Urmas Luik

Nädala eest Sindis jõhkra röövi ja pussitamise ohvriks langenud Pärnu taksojuht pääses välja haigla intensiivravi osakonnast ja rääkis Pärnu Postimehele detailselt tol ööl juhtunust. Lugu ei ole mõeldud nõrganärvilistele.

Eelmise reede öösel kella poole kolme ajal lebas Pärnu Takso sohver Aare Algo (51) Sindi Konsumi ees oma auto esiistmetel läbilõigatud kõri, vigastatud unearteri ja ligi paarikümne lõikega käel.

“Verd viskas kaelast 100 grammi kaupa, lörts ja lörts,” meenutas Algo. “Täiesti kindlalt oleksin selle vigastuse kätte surnud 15 minuti jooksul.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles